Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerverszabályzat

 
22:15
:eyes: -Tilos a fegyverrel, kocsival, házzal, garázzsal való, átverés (2 hét kitiltás)
22:16
:eyes: -Illegális Hirdetés csak DW használatával müködik. ha nem igy teszel büntetés jár érte. pl : [DW] szöveg [DW]
22:17
:eyes:-Tilos az élesre való sokkolás, azt jelenti hogy ha valaki fegyvert fog egy másik emberre vagy esetleg rád tüzet nyit, tilos a sokkolás a személyre!!! Kivétel : (baseball űtő, kés!)
22:18
:eyes:- A Szerveren tilos a "PP" árusitása, bünetetés : (2 hét ban)
22:20
:eyes:- Tilos a löszerrel fegyverrel való átverés.
22:20
:eyes:- Tilos üldözés közben való fixkártya használata, büntetés : (2 hét ban)
22:22
:eyes: -A Szerveren tilos a bandával-banda való szövetkezet, csak is maffia teheti meg a bandával.
:eyes: -1v1-ben incs PG.
22:24
:eyes: - A rendvédelmik szerverek nyomós indok nélkül nem zárhatnak le területeteket, legyen az pizzázó vagy benzinkút. pl : Lövöldözés, házkutatás, letartoztatás. Ezek a kivételek.
22:25
:eyes: - A Szerveren minden buggot kötelességed jelenteni, ha nem igy teszel és kihasználod annak következménye van. Büntetés : ( 3 hét ban)
22:26
:eyes:- A szerveren a széffel való vissza élés tilos! büntetés : (1 hét ban)
22:27
:eyes: -A Szerveren mivel még nincs anim, ezért megölheted ha van rá okod. tehát pl : Beszólt és bandás vagy stb... Ezek egyenlőre!! nem minősülnek DM-nek.
22:28
:eyes:- Tilos a vasláb a szerveren!
22:30
:eyes: - A Szerveren az adminnok kemény munkát vegéznek ahhoz hogy te kellemesen eltöltsd az időt. ezért a szidalmazást elég komolyan vesszük. Büntetés : (4 hét ban)
22:30
:eyes:- Tilos az ooc szidalmazás a szerveren.
22:31
:eyes: - Amikor beszélsz valakivel ooc, probálj meg normális stilust képviselni.
22:32
:eyes:- A Szerveren csak 2 kilőtt kerékkel szabad közlekedni. Határ : 40.
22:34
:eyes: - A Szerveren a rablást, csak sikátorokból és nem forgalmas helyről teheted. Motozásnál elvehetsz mindent, kivéve : ( iratok). Maximum összeg : 5 millió
22:34
:eyes:- Tilos az ooc hazudás!
22:36
:eyes:- Tilos az ic-ooc keverés! pl : IC : Szia, hogyan kell megnyitni az invetoryt. Ez OOC dolog és az adminok büntetnek érte.
22:37
:eyes:- Tilos a PG a szerveren. pl : 3 ember rád fogja a fegyvert majd elszaladsz. Ez büntetendő, mert ezt ugye való életben sem tennéd meg.
22:39
:eyes: - Tilos az MG! Tehát ha valakinek kiolvasod a nevét pl, vagy egy haverod mondja hogy gyere ide vagy menj oda és te megjelensz ott, és nem volt semmi ic előzmény, rádiózás, beszélgetés stb... Az MG-nek minősül.
22:41
:eyes:- Tilos az SK! Tehát ha pl : valaki be megy az interiorba de még nem töltött be neki azazz nem mozdult még meg abból a pozicióbol és le lelövöd, vagy akár ha újraéled és egyből lelövöd. az SK-nak minősül.
22:43
:eyes:-Tilos a PK-val való fenyegetőzés. Tehát pl : akkor mész pk-ra. legyen az admin az illető akinek irod, vagy ooc egy személynek. panaszkönyvel tilos a fenyegetőzés!
22:44
:eyes:- Tilos az adminnal való fenyegetőzés is! pl : hivjak admint? Tilos bármilyen módon a játékos társad, adminnal fenyegetni ooc.:eyes:- A renvédelmi szervekre vontatkozik! Tilos szolgálaton kivül, vagy duty ruha nélkül. üldözni, letartoztatni és a további tevékenységek!
:eyes:- A renvédelmi szervekre vonatkozik! Csak 3 felszolitás után lehetséges a sokkolás! Amenyiben semmi ic ok nem volt arra hogy sokkolni kellene az illetőt érvénytelen sokkolásnak minősül, és büntetendő.:eyes:- A Szerveren nem kell rp a látható fegyverekre!
:eyes:- A Szerveren nem kell rp a látható fegyverekre!
:no_entry_sign: Információ : Ha nem /park le az autót, és elbuggolnak belőle az itemek valamilyen úton módon semmilyen mértékben nem vállalunk felelőséget!
:eyes:- Tilos egyedül rabolni a szerveren!
:100:- Tilos a bandásoknak az 30 milió feletti autóval közlekedni.
:100:- Pullozás csak is városon kivül lehetséges, 50 fölött!
:100:- A Szervern tilos a pénzosztás! Kivéve : SzuperAdmin, Tulaj, engedélyével.
:100:- Tilos a bandahergelés! Pl : oda mész kötekedni banda HQ-ra egy bandáshoz és beszológatsz neki.
:100:- Tilos a helyetelen graffiti használata frakció területeken civileknek vagy nem a frakcióhoz tartozó embereknek! Büntetés : ( 1 nap ban)
:100:- Tilos bandáknál a nagy kaliber használata! pl : AK-47, M4, Sniper... kiévéve : Túszejtés, Bolt rablás.